Workshop Ulrica Norberg 10/12 kl 14.00

Vi välkomnar stolt en av Sveriges mest uppskattade yogalärare, underbara Ulrica Norberg till Studio Frid. Missa inte denna unika möjlighet att yoga tillsammans med Ulrica! Klassen bjuder på värmande yinyoga och återhämtning i decembermörkret.

Yogisk filosofi hävdar att porten till vår egen lycka går igenom vår kropp; att en inre lycka går att finna i våra höfter; att vår unika potential ligger inlindad i djupet av vår fysiska identitet. När vi börjar hitta bättre stabilitet och rörlighet i detta område, så uppenbarar sig ett mer livsbejakande varande tillika förmågan att se sin unika potential. Devisen en tajtare kropp bildar ett tajtare sinne vilket innebär då att en mer vaken närvaro i oss själva kommer av en smidigare kropp. Låt oss upptäcka om det är så…. En tanke - 50 miljoner yogis i världen kanske inte har fel?

Ulrica guidar oss här igenom en skön, mjuk klass som fokuserar sig på ben, bäcken och höft med syfte att stärka höftpartiet, släppa på spänningar i bäcken och ländrygg samt stabilisera core samt grunda oss i oss själva via avslutande avslappning, andning och meditation.

Passar alla nivåer och alla är välkomna.

Efteråt bjuder vi på te och pepparkakor. Då Ulrica även är en författare så har hon med sig några av hennes senaste böcker till försäljning och signering. Swish eller kontant betalning.

Tid: 10 december kl 14.00-16.00

Pris: 350kr 

Om Ulrika

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.

Förutom att undervisa i Yoga/Meditation till individer och grupper, arbetar Ulrica som ledarskapskonsult, föreläsare och författare och har skrivit över ett dussin böcker, främst om hälsa och välmående. Hon har en Masterexamen i film och en Fil.Kand i kommunikation och journalistik samt är utbildad inom hälsa och träning. Ulrica introducerades till meditation och yoga i tidig tonår och har sedan dess fördjupat sitt intresse genom världen över och inom olika kulturer. 

Hon har utbildningar inom yoga i flertalet stilar, meditation, filosofi, ayurveda, anatomi för de främsta i sin genre. Med hela världen som arbetsfält, reser hon runt och utbildar och inspirerar via olika workshops, online kurser, events och retreats samt har ett finger med i spelet i flera kreativa projekt inom reklam, böcker och film. Ulrika är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne och utsågs till Årets Yogi på yogagalan 2018 för sin insats för yogan i Skandinavien. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda personlig träning. Hon räknas till en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare.

 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.