Kurs - Yoga för halvstela män 8ggr - start 12/1 kl 19.15

YOGAKURS FÖR HALVSTELA MÄN
Balansen mellan styrka och flexibilitet

För dig som vill lära dig mer och fortsätta yoga men fortfarande på en grundläggande nivå. Detta är fortsättningskursen för dig som gått Yoga för stela män eller yogat en del tidigare.

Den här yogan är speciellt utformad för alla de män som har stela muskler, men passar givetvis alla män. Du arbetar vidare med grunderna i yoga och kommer att guidas igenom olika positioner för att öka rörligheten samt stabilisera och stärka kroppen. Yoga är ett bra komplement till annan träning och motverkar även bla stress och förbättrar din andning.

Kursen är en kombination av olika yogastilar. Första delen är mer dynamisk och fysisk yogaform. Dynamiska yogan är en uppfriskande yangform av asana-sekvenser, baserad på Hatha och Vinyasa Yoga. Denna yogadel ger styrka, stabilitet och uthållighet.

Kursens andra del fokuserar på rörlighet hos muskulaturen på ett mer mjuk och skonsamt sätt. Yinyoga (strechyoga) används som en teknik för att komma åt kroppens djupliggande strukturer; såsom bindväv (Fascia), leder, ligament och inre organ. Detta medför en ökad rörlighet och smidighet samt bidrar till ett friare energiflöde i kroppen, vilket stärker kroppens egen förmåga att återhämta sig.

Yinyoga bidrar till mental träning, medveten närvaro och inre lugn. Metoden är avsedd att nå delar av kroppen som inte berörs i samma utsträckning i de mer yang-liknande yogaformerna.

Kursen är 8 gånger och kostar 1795 kr och då ingår två extra klipp som kan användas på någon av våra öppna klasser!

Lärare på kursen är Ulrika Montan.

 
 
 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.