Kurs - Pilates Reformer Grundkurs 5 ggr – start 11/1 kl 19.10

Denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare och till dig som önskar gå igenom grunderna i Pilates Reformer.
Pilates Reformer är en effektiv träningsform där vi använder oss av Reformermaskinen. Maskinens fjädrar ger dig ett viktmotstånd, som gör det lättare att hitta och aktivera dina djupaste muskler. Med en jump board får du även en pulshöjande effekt i träningen. Maskinens alla funktioner ger dig en effektiv Pilatesträning med styrka, rörlighet, balans och hållningsträning. Alla rörelser utgår från ditt powerhouse (din kärna/core), men du tränar hela kroppen. I kursen får de prova på olika redskap man kan använda som jumpboard, bollar, straps och ringar.
Kursens första tillfälle är ett intropass, där läraren går igenom hur maskinen fungerar, du får dina inställningar och får en genomgång av några av övningarna.

Kursen är 5 ggr och kostar 1395 kr. 

I avgiften ingår ett extra klipp så du kan prova vårt utbud av öppna klasser. Du kan också använda klippet till att ta igen missad klass på kursen. Extraklippet gäller 3 månader från kursens startdag

Varja klass är 55 minuter, 5 onsdagar i rad kl 19.10. Lärare på kursen är Eva Palmblad.
 
OBSERVERA! Denna kurs riktar sig till dig som är nybörjare och till dig som önskar lära dig grunderna i Pilates Reformer. 

Varmt välkommen!

Denna sida är inte tillgänglig just nu.