Kurs - Yoga för Stela Män 8 ggr – start 7/3 kl. 19.15

YOGAKURS FÖR STELA MÄN
Balansen mellan styrka och flexibilitet

Yogakurs för män som är en kombination av två olika yogaformer. Första delen är mer dynamisk och fysisk yogaform. Dynamiska yogan är en uppfriskande yangform av asana-sekvenser, baserad på Hatha och Vinyasa Yoga. Denna yogadel ger styrka, stabilitet och uthållighet.

Kursens andra del fokuserar på rörlighet hos muskulaturen på ett mer mjuk och skonsamt sätt. Yinyoga (strechyoga) används som en teknik för att komma åt kroppens djupliggande strukturer; såsom bindväv (Fascia), leder, ligament och inre organ. Detta medför en ökad rörlighet och smidighet samt bidrar till ett friare energiflöde i kroppen, vilket stärker kroppens egen förmåga att återhämta sig.

Yinyoga bidrar till mental träning, medveten närvaro och inre lugn. Metoden är avsedd att nå delar av kroppen som inte berörs i samma utsträckning i de mer yang-liknande yogaformerna.

Kursen är 8 gånger och kostar 1795:- och då ingår två extra klipp som kan användas på någon av våra öppna klasser! Klippen gäller 3 månader från kursens startdag, Kursen leds av Ninnie Yeo. 

Inga förkunskaper krävs! Alla män är välkomna!

 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.