Kurs - Mamma Baby Pilates 6ggr - start 18/4 kl 11.30

Mamma Baby Pilates

En kurs för dig som är nybliven mamma!

För att hitta tillbaka till de djupa stabiliserande musklerna i mage, bäckenbotten, säte och rygg efter graviditet och förlossning, behövs en träning som både är rehabiliterande och återhämtande. Vi fokuserar på att återfå kontakten med djupa stabiliserande magmuskler som ”drar ihop” korsetten efter graviditeten. Andningsteknik i kombination med bäckenbottenövningar förhindrar inkontinens samt stärker på djupet. Vi gör även övningar som stärker rygg och säte. Muskler som behövs när din bebis växer och blir tyngre. 

Mamma Baby Pilates öppnar upp för härlig en stund för dig tillsammans med din baby, men även en möjlighet att träffa andra mammor. Alla mammor är välkomna!

Det är bra om du gjort efterkontrollen hos barnmorskan innan du börjar kursen. Ta med en filt/täcke som din bebis kan ligga o mysa på. Kursen består av 6 tillfällen och kostar 1395 kr. I avgiften ingår 1 extra 'klipp' så att du kan ta igen efter eventuellt missat tillfälle på kursen eller prova vårt utbud av öppna klasser. Extraklippet gäller 3 månader från kursens startdag.

Din lärare på kursen är Ulrika Montan. 

 Slutdatum: 23/5.

 
 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.