Kurs - Grundkurs Yoga Yin & Yang 8 ggr – start 11/4 kl 19.15

Grundkurs Yoga Yin & Yang 8 tillfällen

Under den här kursen bekantar du dig med grunderna i yoga. Vi går igenom de grundläggande positionerna, andningsövningar och avslutar varje klass med en längre avslappning. De olika yogapositionerna repeteras under kursen och du kan få hjälp att justera dem. Kursen är en kombination av dynamisk Yang- och meditativ Yinyoga.

I yin- och yangkursen är balansen mellan uppbyggande och återhämtande övningar i centrum. Det är en kombination av vinyasa, en mer dynamisk yogaform, och yinyoga som fokuserar på skön stretch och avslappning. Syftet är att både stärka kroppen och ge ny energi genom både aktivitet (yang) och återhämtning (yin). I denna klass bygger du styrka och smidighet samtidigt som sinnet tränas i medveten närvaro. Under kursen går ni igenom olika flödande sekvenser från vinyasayoga och olika positioner från den lugna yinyogan. Vi kommer också använda tennisbollar för att massera bindväven och komma djupare in i vissa strukturer.

Kursen är för alla nivåer, nybörjare likväl som mer erfarna yogis som vill fördjupa sitt yogakunnande. Om du har haft en längre paus är detta också en bra nivå för dig. Många tidigare deltagare har deltagit i kursen mer än en gång. Kursen kan också vara en förberedelse för att delta i olika typer av öppna yogaklasser.

Kursen består av åtta tillfällen och kostar 1795 kr. I avgiften ingår 2 extra klasser så att du kan ta igen missade gånger på kursen eller som en möjlighet att prova vårt utbud av öppna klasser. Extraklippen gäller 3 månader från kursens startdag.

Kursen äger rum på tisdagar kl. 19.15-20.30. Samtliga tillfällen live-streamas om du inte har möjlighet att komma till studion. Ett mail med inloggninsuppgifter sändes till din e-post ca. 15 min innan klassens start.  

OBS! Ta med din egna yogamatta. Skulle du sakna en matta kan du alltid hyra en på studion. Vi har även yogamattor till försäljning.

Lärare på kursen är Sofia Lindgren Cortés.

 

 

Dina uppgifter

E-post
Personuppgifter

Bekräfta kursstart