Kurs – Gravidyoga 5 ggr - start 16/8 kl. 19.15

Genom gravidyoga lär du känna och får en ökad medvetenhet om din kropp både under graviditeten och inför den kommande förlossningen. Under passen kommer vi gå igenom yogaövningar som bidrar till att stärka kroppen samt fokusera på lugn och andning för att släppa både fysiska och mentala spänningar. Yogaformen är en blandning av hathayoga och yin/restorative yoga speciellt anpassat efter den gravida kroppens förutsättning. Övningarna går även att individanpassa utifrån tidigare träningserfarenhet och dagsform.

Detta är en mjuk inkännande yoga där vi möter vår kropp och anpassar ställningarna efter vårt dagsform. Vi stärker både kropp och sinne genom andning, avslappning, rösten och tankens kraft. Du får med dig förlossningsförberedande användbara ställningar och avslappningsövningar under kursen.

Från vecka fjorton är du välkommen att delta och du kan fortsätta gå så nära förlossningen du känner att du vill och orkar. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs, alla jobbar utifrån sin egen förmåga och behov med nära guidning av läraren.

Kursen är fem ggr och kostar 1195 kr.  I kursavgiften ingår en extra klass så att du kan ta igen eventuellt missat tillfälle på kursen eller som en möjlighet att prova vårt utbud av öppna klasser. Extraklippet gäller 3 månader från kursens startdag. Varje klass sänds även online - vilket gör det möjligt för dig att delta hemifrån eller på annan ort. 

OBS: Ta med din egna yogamatta eller köp/hyr hos oss. 

Din Lärare på kursen är Lis-Marie Edvinsson-Weije.

Varmt välkommen!

Denna sida är inte tillgänglig just nu.