Grundkurs Yin & Mindfulness 8ggr – 24/8 kl.19.15

 

Denna kurs är välgörande, återhämtande och i förebyggande syfte för personer med stressrelaterade problem. 

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på andning och medveten närvaro i kroppen. Musklerna är avslappnade och yogapositionerna hålls en längre tid för att komma åt kroppens djupliggande strukturer såsom bindväv-fascia, leder och ligament. Detta medför en ökad rörlighet och smidighet samt bidrar till ett friare energiflöde i kroppen. 

Då Yinyoga är en välgörande yogaform fungerar den som ett utmärkt verktyg i dagens hektiska samhälle eftersom den hjälper oss att lämna våra idéer om hur vi ska vara och istället för oss tillbaka till vårt sanna jag.

Yinyoga passar både dig med stillasittande arbete och dig som tränar en mer fysiskt träningsform. Dessutom ges ökat utrymme för reflektion, eftertanke och närvaroträning.

I kursen lär du dig grunderna i yinyoga i relation med olika mindfulnesstekniker såsom kroppsscanning, meditationer och andningsövningar. 

Passar både nybörjare och vana utövare. Inga förkunskaper krävs!

Kursen utgörs av åtta tillfällen och kostar 1795 kr. I avgiften ingår två extra klasser så att du kan ta igen eventuellt missade gånger på kursen eller prova vårt utbud av öppna klasser. Extraklippen gäller tre månader från kursens startdag.

Varje kurstillfälle sänds även online - vilket gör det möjligt för dig att praktisera även hemifrån / annan ort. 

Lärare på kursen är Sofia Lindgren Cortés 

Varmt Välkommen !

 

 

 

 

 

E-post
Personuppgifter