Nyårsworkshop med Intentioner - 7/1 kl 09.30-16.00

Nyåret kommer med nystart, som ett oskrivet blad inför ett helt nytt år som ligger framför oss. Vi samlas till denna nyårsceremoni för att sätta våra intentioner inför det nya året. Vad vill du bjuda in? 

Den här heldagsworkshopen är en personlig ceremoni med mjuka yogaflöden för att öppna upp, meditation för mental klarhet och journaling som leder oss till våra huvudpunkter inför året - vad vill du att det nya året ska innehålla, hur vill du vibrera och vart vill du rikta din energi? Våga be universum om det du drömmer om! Våga manifestera! 

Vi varvar skrivövningar med mjuka yogaflöden och meditation - ett vackert sätt att tacka för året som gått och blicka framåt men ny klarhet. Var beredd på en heldag bara för dig, där vi gräver in på djupet men också bjuder in till återhämtning, integration och vila. Mjuk slow flow, djup yin och restorative yoga, och yoga nidra i en härlig mix. På resan mellan de olika yogaformerna hinner vi fundera på vad vi längtar efter i livet i en strukturerad djupt personlig process.

Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, din yogamatta samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar.
Hjärtligt välkommen.

NÄR: 7 januari kl 09.30-16.00
INVESTERING: 1195kr inkl vegetarisk lunch, kaffe och te

Workshopen leds av Ewa Hagert, yogalärare registrerad ERYT-500 och YACEP hos Yoga Alliance. Ewa har arbetat med retreats genom många år, där fokus alltid är på den inre resan och att skapa förändring genom reflektion och klarhet. Ewa driver Studio Frid sedan 2021. 

 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.