Fortsättningskurs - Pilates Reformer – 5ggr 9/1 kl. 18.00

Denna är en fortsättningskurs och riktar sig till dig som redan gått en grundkurs i Pilates Reformer, eller som regelbundet utövar Pilates Reformer.
Pilates Reformer är en effektiv träningsform där vi använder oss av Reformermaskinen. Maskinens fjädrar ger dig ett viktmotstånd, som gör det lättare att hitta och aktivera dina djupaste muskler. Med en jump board får du även en pulshöjande effekt i träningen. Maskinens alla funktioner ger dig en effektiv Pilatesträning med styrka, rörlighet, balans och hållningsträning. Alla rörelser utgår från ditt powerhouse (din kärna/core), men du tränar hela kroppen. I kursen får du prova på olika redskap man kan använda som jumpboard, bollar, straps och ringar.

Kursen är 5 ggr och kostar 1495 kr. I avgiften ingår ett extra klipp så du kan prova vårt utbud av öppna klasser. Du kan också använda klippet till att ta igen missad klass på kursen. Extraklippet gäller 3 månader från kursens startdag

Varja klass är 55 minuter, 5 tisdagar i rad kl 18.00-18.55 Lärare på kursen är Ulrika Montan.
 
OBSERVERA! Denna kurs är en fortsättningskurs och riktar sig till dig som redan gått en grundkurs i Pilates Reformer, eller till dig som utövar Pilates Reformer.

Varmt välkommen!

Denna sida är inte tillgänglig just nu.