Workshop - Fullmåneceremoni med Sound Healing 23/2 kl.17.30

Varmt välkommen till Fullmåneceremoni med Sound Healing - 'klangmeditation' med kristallskålar. 

På förmiddagen den 24 februari inträffar fullmåmen i Jungfruns tecken. Jungfrun som representerar våra plikter, ordning och reda och struktur. Att vara där för andra. Soltecknet är Fiskarna vilket representerar vårt hjärta, intuition och våra känslor. Den här fullmånen påminner oss om balansen mellan att vara i huvudet (jungfrun) och i hjärtat (fisken). Balansen mellan görande och varande, så som livet i stort är. 

Vad passar då inte bättre än att samlas under månens ljus för ceremoni, meditation och läkning till ljudet av kristallskålarnas vibrationer? Att hitta vår inre balans mellan jungruns och fiskens energier.

Den här fullmåneceremonin gör vi lite lugn och reflekterande. Vi fokuserar på månens yinenergier och den meditativa resan som möter oss i stillheten. Meditationen och reflektionen hjälper oss att öppna upp och medvetandegöra. Yinyogan tar oss djupare både fysiskt och mentalt och vibrationerna från kristallskålarna läker oss. Vi avslutar kvällen i djupavslappning i återhämtande sound healing. Ett äkta ljudbad. 

Workshopen passar alla, inga förkunskaper krävs. Kom med ett öppet sinne och en vacker anteckningsbok och en penna du gillar, så du kan dokumentera dina tankar. Ta gärna på dig mjuka, bekväma och tillräckligt varma kläder och ta gärna med en ögonkudde, eller sovmask för att lättare kunna slappna av.

Workshopen leds av Katarina Bergman Gustafson och Ewa Hagert.

Tid: 23/2 17.30-20.00

Investering: 495kr 

Varmt välkomna! 

Ceremonin leds av Ewa Hagert och Katarina Bergman Gustafson

Denna sida är inte tillgänglig just nu.